LIXFDJ Mozog Éjjeliszekrényen Asztal, Egyszerű, Tömör Fa kisasztal Oldalsó Asztal Hálószoba Éjjeli Lámpa, Asztal, Tároló Fiók (Méret : 46.5 38 57CM) Termék Kód: WW-1011 (Méret : 46.53857 CM)

LIXFDJ Mozog Éjjeliszekrényen Asztal, Egyszerű, Tömör Fa kisasztal Oldalsó Asztal Hálószoba Éjjeli Lámpa, Asztal, Tároló Fiók

HUF 3739.50

Az összeg

1. : Több szekrények, fiókos, szépen tárolt szoba törmelék.Használata Nanzhu, mint a fő anyag, egészséges, környezetbarát, így a család egy egészséges, kényelmes otthon. 2. : Méret : 46.5*38*57 CM 。Szín : kép-szín 。Anyag : bambusz. 3. : Alkalmazható jelenet : nappali, hálószoba, erkély, iroda, hotel, kollégium, étterem, kávézó, fodrászat, ruházati bolt, bár, klub, stb. 4. : Gondosan válogatott alapanyagok, csiszolt, sima, humanizált design, használja a kiváló minőségű lemezek, simára csiszolt panel, könnyen érdekel, egyszerűen törölje le. 5. : Ha van elég idő, remélem, hogy adja meg a boltban, hogy keresse meg , több száz asztalok, székek közül választhat, azt hiszem, mindig van egy. : Méret : 46.5*38*57 CM : Szín : kép-szín.. : Anyag : bambusz : Több szekrények, fiókos, szépen tárolt szoba törmelék.Használata Nanzhu, mint a fő anyag, egészséges, környezetbarát, így a család egy egészséges, kényelmes otthon.. : Gondosan válogatott alapanyagok, csiszolt, sima, humanizált design, használja a kiváló minőségű lemezek, simára csiszolt panel, könnyen érdekel, könnyen letörölni.. : Alkalmazandó jelenet : nappali, hálószoba, erkély, iroda, hotel, kollégium, étterem, kávézó, fodrászat, ruházati bolt, bár, klub, stb. : Ha van elég idő, remélem, hogy adja meg a boltban, hogy keresse meg , több száz asztalok, székek közül választhat, azt hiszem, mindig van neked is. : Használjuk nemzetközi logisztika, a termékek általában kell 15-25 nap, hogy a hajó, ha több, mint 30 nap, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi segít megoldani a problémát a lehető leghamarabb; : Ez a termék kézzel mért, a hiba szokásos 1-2 cm; : Egy hiba miatt előfordulhat, hogy a fény, kijelző, illetve a felvételi szög; ez nem minőségi kérdés; : Mi lesz csomag minden egyes terméknek megfelelően.Ha bármilyen sérülés a szállítás során, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az idő!.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak