WTREA Tudományos Számológép Diák Vizsgálat Különleges, 12-bit LCD HD Nagy Kijelző, Multi-Function Tudományos Számológép (Szín : Piros)

WTREA Tudományos Számológép Diák Vizsgálat Különleges, 12-bit LCD HD Nagy Kijelző, Multi-Function Tudományos Számológép (Szín

HUF 2754.00

Az összeg

Csúszásmentes szőnyeg, csúszásmentes, figyelmes design, hogy a munka több, figyelmes. ★ Nagy kijelző, érzékeny kapcsolatot, regény megjelenése, valamint az általános szépség. ★ Hétköznapi száraz akkumulátor, magas hatásfokú anyagok, LCD anyag, tiszta számok. ★ Találkozni a számítástechnikai szüksége van a különböző emberek, egyértelműen védi a szemet a kiváló érzéseit. ★ A különböző számítástechnikai funkciók, 12-bit szélesvásznú kijelző, statisztikai számítások.Kérjük, vásárolja meg az akkumulátor egyedül a vásárlás előtt, köszönöm!Típus : Tudományos function Screen anyag : LEDThe maximális száma kijelző számjegy jelenik meg a képernyőn : 12 digits Adapter akkumulátor típus : hagyományos száraz battery Applicable forgatókönyv : támogatott learning Color besorolás : piros, green Please megjegyzés : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret szín vásárlás előtt.2. Kérjük, vegye figyelembe, hogy lehet, hogy kissé kromatikus aberráció miatt különböző monitorok, kérlek, értsd meg.➤ Szállítási idő 10-25 nap➤ Ha még mindig nem kapja meg a megrendelést követően 30 napig, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.➤ Ha kell, hogy más stílusok, kérjük, lépjen kapcsolatba velem.➤ A boltban a különböző stílusok, színek, el kellene menni a boltba, hogy megtekinthesse.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak