[2 Csomag] WEVOVE Firestick Távoli Borító 3. 2021 4k|4k-Max|Lite, Szilikon Távoli Fedél csuklópánt, Távirányító Kiterjed(Világító Sárga/Rose Red)

[2 Csomag] WEVOVE Firestick Távoli Borító 3. 2021 4k|4k-Max|Lite, Szilikon Távoli Fedél csuklópánt, Távirányító Kiterjed(Világító

HUF 1078.65

Az összeg

[Könnyebb Megtalálni] Ezek firestick 4k kiterjed a világos színű legyen, hogy keresse meg a távoli gyorsan, ha több távirányítók vegyes együtt.A sárga 4k firestick távoli fedezet világít a sötétben, könnyen megtalálhatod éjszaka.Megjegyzés : adja be az energia keresztül asztal lámpa, lámpa, flash, a mobiltelefon, felfedve alatt fények sokáig használata előtt ezt a firestick fedezze teszi, hogy a fény ragyogóbb a sötétség.Meleg tippek : Nem fénylik az idő, mivel a ragyogó elmélet. [Maximális Védelmet & Zsinór] A firestick távoli borító 3. gen képes megvédeni a távoli portól, karcolásoktól, illetve a sokk, megakadályozza a gyermek kinyitja a hátlap, akkumulátor a távirányító attól, hogy elveszett, játszik válogatás nélkül.Eközben extra kantár lehet csatolni a távoli, hogy segítsen megtartani a távoli könnyen. [Prémium Szilikon Anyag] A firestick távoli szilikon fedelek a környezetbarát szilikon, lágy, tartós, ártalmatlan, a háziállat, a gyerekek, a család.A hátsó firestick védő burkolata anti-slip textúra tervezés, véd a véletlen csepp, növeli a tapadást, további biztonságot, hogy a firetv távoli. [Tökéletes] Ez a firetv távoli borító 3. 2021 jól illeszkedjen, a vastagsága csak jobb.A firestick ujja tervezték Fire Stick (3rd Gen)2021 Kiadás Távirányító, TV-Kocka,Fire Stick 4 K/4 K-s-Max,Fire Stick Lite,Fire Stick (2nd Gen).NEM kompatibilis TV-Basic Edition, Firestick(1st Gen/2nd Gen) Pre-2018 megjelent a Toshiba/Insignia TV távirányító.Meleg Tipp : Pls hasonlítsa össze a firestick modell illik, vagy nem a vásárlás előtt. [Vásárolni Nem Bánom] Az ön elégedettsége a legfontosabb nyújtunk professzionális ügyfélszolgálat.Kérlek, mondd el nekünk, ha bármilyen sorrendben kapcsolatos kérdések gyors ügyfélszolgálat.(Csak Szilikon tok, Nem Tartalmazzák a Távirányítót).


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak