Ránctalanító Anti Aging 30ml DHL EXPRESS Plantnery Gomba Este Javítás Szérum Sima, Puha Hidratálja Egészséges Bőr (Csomag 8) Által Thaigiftshop [Ingyenes Paradicsom Arc Maszk]

Ránctalanító Anti Aging 30ml DHL EXPRESS Plantnery Gomba Este Javítás Szérum Sima, Puha Hidratálja Egészséges Bőr (Csomag 8)

HUF 79380.00

Az összeg

✽ Plantnery Gomba Este Javítás koncentrált Szérum szérum kivont 5 gomba törzsek kiderül, természetesen ragyogó arcbőr. ✽ Alkalmas Emberek gyenge, érzékeny bőr, Azok, akik meg akarják erősíteni a bőr. ✽ Alkalmas az Emberek a száraz, dehidratált bőr nedvesség Hiánya , Azok a zsíros arc , az Emberek, akik a problémákat, a nagy pórusok ✓ Emberek, akik a ráncok, ráncos bőr , az egyenetlen bőrszín. ✽ Megnyugtatja az érzékeny bőrt, hogy erősebb legyen. ✽ Helyreállítani a sérült bőr, száraz bőr, hogy ez a sima, puha, hidratált. 1.) Prima Nest Birdnest UV Krémet 30g Anti Aging Feszesítő, Puha, Ragyogó, Egészséges Bőr Plantnery Gomba Este Javítás koncentrált Szérum szérum kivont 5 gomba törzsek kiderül, természetesen ragyogó arcbőr.Alkalmas az Emberek gyenge, érzékeny bőr, Azok, akik meg akarják erősíteni a bőr.Alkalmas az Emberek a száraz, dehidratált bőr nedvesség Hiánya , Azok a zsíros arc , az Emberek, akik a problémákat, a nagy pórusok ✓ Emberek, akik a ráncok, ráncos bőr , az egyenetlen bőrszín. 1.Megnyugtatja az érzékeny bőrt, hogy erősebb legyen. 2.Helyreállítani a sérült bőr, száraz bőr, hogy ez a sima, puha, hidratált. 3.Serkenti a kollagén termelése, a bőr alatt. 4.Segít, hogy állítsa be a bőr állapotát.Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott 5.Visszaállítás simaság, keménység, hogy a bőr. 6. Védi a bőrt. 7.Javítás, valamint serkenti a bőr regenerációját, Hogy fiatalabb 8. Ingyenes alkohol, illatok, parabének, szilikonok, színek.Tartalma : 30 ml./Doboz, Hogyan kell használni : lefekvés Előtt alkalmazza a szérum az egész arc, nyak.Ajánlás : jó eredményeket kell használni naponta.Regisztrációs szám : 10-1-6300039546.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak