Szekrény, Polc Szervező Slip Cső Polc Elválasztó Szekrény, Polc, Szekrény Elválasztó Állítható Elválasztó Könnyen Telepíthető Rakható Konyhai Szekrény Szekrény (Méret : A)

Szekrény, Polc Szervező Slip Cső Polc Elválasztó Szekrény, Polc, Szekrény Elválasztó Állítható Elválasztó Könnyen Telepíthető

HUF 12258.00

Az összeg

√ [Szekrényben alapvető] : a Befejező, a nadrágot, hogy a szekrény még nem rendezett. √ [Nyugalmat, stabilitást] : Kérem abban, hogy a szekrényben, polcon szervező azt csinál, amit akar marad, ahová tette. √ [Bevezetés] : Egy alkalmas a bal oldalon; B alkalmas a jobb oldalon; C, D alkalmasak top loading. √ [Szép, letisztult design, minden polc szervező] : Add szépség, az elegancia, a drót gardrób teszi lehetővé, hogy segítsen megszervezni az életünket!. √ [A szolgáltatás] : Az elégedettség, a cél az boltba.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk válaszolunk, amint lehetséges 8 órán belül.Kimerült vagy próbálják fenntartani a rendet szekrényben?Szerint Marie Kondo, a mester Tidyness, "Rendetlenség által okozott hiba vissza a dolgokat, hogy hol a helyük".A drága időt maximalizálni kell a dolgokat, amit szeretsz csinálni, illetve azokkal, akiket szeretek.Bemutatkozik a polcon elválasztó!Tiszta a ruha, táska, cipő, törölköző, nagyon sokkal.Szintén a kamra, konyha vagy a fürdőszoba.Próbálja ki!☆ Termék Description1. Termék Neve : Polc Elválasztó Slip Tube2. Anyag : Alumínium + Fém + ABS3. Méret : a képen látható módon.4. Szín : Ezüst ☆ Szekrényben essential Finishing a nadrágot, hogy a szekrény több tiszta☆ nyugalmat stability Please abban, hogy a szekrényben, polcon szervező azt csinál, amit akar marad, ahová tette.☆ Gyönyörű, letisztult design, minden polc organizer Add szépség, az elegancia, a drót gardrób teszi lehetővé, hogy segítsen megszervezni az életünket!☆ Tippek a Termék : A tartalom tartalmaz 1 db polc osztót.A Kézbesítés : általában a hajó belül 1-3 nap, szállítási idő 15-20 munkanap.Szín : Mivel a megjelenítő eszköz a fényképezés környezet, lehet, hogy egy kis színt különbség a tényleges objektumot.Egyedi szín, kérjük, tekintse meg a fizikai.Körülbelül Méret : Mérés lehet, hogy egy hiba 0,4~0.7 inch/1~2 cm.Egyedi méret, lásd a fizikai.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak