Lóg a Szekrényben Szervező - Összecsukható Ruha Lóg Tároló Polcok Szervező Space Saver Oxford Szövet, a Ruhák Tárolása, Tartozékok (Rózsaszín, 3 Polc)

Lóg a Szekrényben Szervező - Összecsukható Ruha Lóg Tároló Polcok Szervező Space Saver Oxford Szövet, a Ruhák Tárolása, Tartozékok

HUF 6021.00

Az összeg

✔ Hasznosítása Függőleges Tér - A Szekrényben Szervező készíti a legjobb a függőleges tér menteni az alapterület.Tedd a szekrényben rudak kell tárolni a ruhákat, vagy kisebb tárgyakat, s össze, hogy helyet takaríthat meg.Te is hajtsd fel, amikor szükség van rá az utazási használni. ✔ Felhasználó mindkét oldalon egy-Egy, illetve egy réteg lóg a szekrényben tárolja kisebb, mint a kis táska, zokni, papucs, nyakkendők, övek, sapkák, ékszerek. ✔ Helytakarékos - A tárhely akasztós szekrény, polcok maximumok hasznosítása függőleges helyet, így tökéletes kis szekrény.Az összecsukható design, hogy hordozható, nem foglalnak helyet, amikor nincs használatban. ✔ Lépjen velünk kapcsolatba, - - - A szekrényben szervező készült kiváló, jó minőségű.Ha bármilyen kérdése van a termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak