Bond Nem 9 Luxus Rúzs 0.11 Oz! Krémes, Nagy Teljesítményű Rúzs! Kialakított, A Legjobb Alapanyagokból, Valamint A Legtöbb Innovatív Technológia! Vegán, Illetve Gluténmentes! Válaszd Ki A Ajak Színe! (Astor Place)

Bond Nem 9 Luxus Rúzs 0.11 Oz! Krémes, Nagy Teljesítményű Rúzs! Kialakított, A Legjobb Alapanyagokból, Valamint A Legtöbb Innovatív

HUF 24975.00

Az összeg

A legnagyobb luxus, nagy teljesítményű rúzs, kialakított, a legjobb alapanyagokból, valamint a legtöbb innovatív technológia.Egy Okos Rúzs, hogy néz ki egy stroke-ot, ez az igazi lényeg, amit egy modern rúzs kell.A krémes formula siklik rá a száját egy csapásra.Vegán, illetve gluténmentes.Made in USA.Vegán, illetve Gluténmentes.A legnagyobb luxus, nagy teljesítményű rúzs, kialakított, a legjobb alapanyagokból, valamint a legtöbb innovatív technológia.Egy Okos Rúzs, hogy néz ki egy stroke-ot, ez az igazi lényeg, amit egy modern rúzs kell.A Chelsea egy szenzációs, a képernyő sziréna piros, az egyik kilenc aláírás árnyalatai a gyűjtemény.Erős, élénk, merész & elegáns, mint a nők, aki hordja.A Kötelék, No. 9 Arany emlék rúzs érkezik csomagolt, fehér jewel box. 0.11 oz.Made in USA.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak