Nyelv Tisztább, Rozsdamentes Acél Rugalmas Ahhoz, 2db U Alakú Felfrissíti Levegőt Nyelve Kaparó Eszközök Felnőtteknek, Gyerekeknek szájhigiénia a szájápolás(arany)

Nyelv Tisztább, Rozsdamentes Acél Rugalmas Ahhoz, 2db U Alakú Felfrissíti Levegőt Nyelve Kaparó Eszközök Felnőtteknek, Gyerekeknek

HUF 1213.65

Az összeg

Lehet tisztítani öblítsük ki tiszta vízzel, majd többször felhasználható.Kiválasztott rozsdamentes acél anyag, nem könnyű a rozsda, használható sokáig.Távolítsa el a fehér bevonat a nyelv megőrzése, illetve jobb szájhigiénia.U alakú görbe kaparó elég rugalmas ahhoz, hogy csavar, majd kapcsolja be kaparja minden sarkából nyelvét.Tisztítja a jogot, hogy a nyelv alsó, alaposan tisztítja nélkül elhagyja a földet, s hatékonyan felfrissíti levegőt.Szolgáltatás : 1. Tisztítja a jogot, hogy a nyelv alsó, alaposan tisztítja nélkül elhagyja a földet, s hatékonyan felfrissíti levegőt.2. Lehet tisztítani öblítsük ki tiszta vízzel, majd többször felhasználható.3. Távolítsa el a fehér bevonat a nyelv megőrzése, illetve jobb szájhigiénia.4. U alakú görbe kaparó elég rugalmas ahhoz, hogy csavar, majd kapcsolja be kaparja minden sarkából nyelvét.5. Kiválasztott rozsdamentes acél anyag, nem könnyű a rozsda, használható sokáig.Specifikáció : Elem Típus : Nyelv Scraper Material : Rozsdamentes Steel Characteristics : a Kiválasztott acél nem kell cserélni, könnyű tiszta kosz Csomag Lista : 2 x Nyelv Marógépek.


Tulajdonságok

Item Type:
Tongue Scraper
Material:
Stainless Steel
Characteristics:
Selected steel does not need to be replaced, easy to clean and no dirt
Package List:
2 x Tongue Scrapers :

A vásárlók is választanak