InGwest Fa Balance Board Edző Anti-Slip Roller. Egy nagyszerű sport, ajándék. Extrém sport. Szörfözni. Snowboard. Fitness. A jóga. Hullám Design.

InGwest Fa Balance Board Edző Anti-Slip Roller. Egy nagyszerű sport, ajándék. Extrém sport. Szörfözni. Snowboard. Fitness.

HUF 17548.65

Az összeg

A LEGJOBB BALANCE BOARD EDZŐ bármilyen fórumon sport : Gördeszka, Snowboard, Sí, Szörf, Wakeboard.Ez is egy jó tréner a Fitness, Jóga, Edzés, Edzés, Gyakorlat.Szükségtelen megemlíteni, hogy ez a legjobb edző az, hogy mindenki, aki meg akarja tanulni, hogy tartsa az egyensúlyt, akkor pedig nem sok erőfeszítést.SOKOLDALÚ EDZŐ : ismerje meg kell tartani az egyensúlyt, hogy a core izmok erősebb egy megfelelő testtartás javítása, gyors reflexek, valamint agility készség.ILLIK MINDENKI : Ez egy remek egyensúly tanács mindenkinek : nem számít, hogy kezdő vagy, vagy hivatásos sportoló.Használhatja az edzőteremben, az irodában, vagy a saját nappalijában.Tökéletesen működik bármilyen felületen.A fa balance board használt fen készség jégkorong játékosok, golfozók, táncosok, birkózók, hanem használt balett, tánc klubok, pilates-órára, judo, karate, extrém sport, beleértve a korcsolyázás, a rolling.MAJD AZ EGÉSZ CSOMAGOT : Keményfa testület (az úgynevezett közvetítők) Roller.KÖRNYEZETBARÁT : Mérleg hajón készült high-guality, erős fa.Balance Board Képzési Rendszer bármely fórumon sport : Snowboard, szörf, síelés, gördeszka, a tánc.Edzés Testület Mérlegelési.Egyéni egyensúlyt.Te..te .. TE egy snowboardos, szörfös, síelő, deszkás.Szeret táncolni, a boksz?Valamint érdekel, hogy más sport, hol tart egyensúlyt számít?AKKOR BIZTOSAN NÉZD, HOGY JAVÍTSA A MÉRLEG KÉSZSÉGEK!AZT IS SZERETNÉM..csak Azt, hogy MEGTANULJÁK, HOGYAN KELL TARTANI AZ EGYENSÚLYT, s lepje meg családját, barátait!Vagy arról, hogy NÖVELJE A FIZIKAI KÉPESSÉGEI, hogy erősebb, valamint agiler, hogy erősítse az izmokat építeni az újat.Amikor edzel, Nagy Balance Board Képzési Rendszer, hanem bevonja az egész testet, különösen core izomcsoportokat, így a stabilizáló izmok használják kevesebb.A Balance Board tökéletesen tervezett, illetve alakú bármely képzési, hogy javítsa a képességekkel.JELLEMZŐK : Anyaga : Fa.Tervezés : A Vörös Sárkány.Márka : In Gwest.A gumírozott anti-slip roller.Max megengedett súly : 286 kg (130 kg).Méret : 15.7 x 27.5 x 0,6 a (70 x 40 x 1,5 cm).Elem súly : 8.26 lbs (3.75 kg).Tervezte : In Gwest.Védjegy bejegyzés : USA.Tett Ukrajnában.MIÉRT VÁLASSZA A BALANCE BOARD : ✔️ Készült, magas minőségű, természetes fa (12-rétegű fa). ✔️ Ha helyesen használják, teljesen biztonságos a használata. ✔️ Nyitott lakk védelem épségét, a soundboard. ✔️ Korlátozások az oldalán, a fedélzet a biztonság. ✔️ Minimális csúszás a fórumon, valamint a roller. ✔️ Sokféle formák, nyomatok. ✔️ Súlya kevesebb, mint 4 kg. ✔️ Könnyű betartani, vagy tiszta. ✔️ Alkalmas mind a kezdők, valamint a professzionális felhasználók számára.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak

Fitterfirst Puhatáblás - Kezdő
  • Új

Fitterfirst Puhatáblás - Kezdő

HUF 8829.00

Fokozza a funkció alapján egy 3D érzés, ahol a táblák tilt lebegőpontos oldalirányban létrehozása trihely érzés a felhasználó számára.Csúszásmentes lábak hozzon létre egy