jelöletlen Szabadtéri 3-4 Ember Strand Megvastagodása Esővédő Nap ProtectionAutomatic Sebesség Nyitott Négy Oldalas Kemping Sátor Hordozható Kemping (Szín : Kék Ég)

jelöletlen Szabadtéri 3-4 Ember Strand Megvastagodása Esővédő Nap ProtectionAutomatic Sebesség Nyitott Négy Oldalas Kemping

HUF 29262.60

Az összeg

1. Hely, hogy elférjen 4-5 ember, a barátok vagy a család együtt utazó használja, élvezni a szabadtéri szórakozás nélkül zsúfoltság. 2.Teljesen zárt kialakítás során a kemping teljesen zárva mind a négy sarkában, hatékonyan megvédje a sátor a csapadékvíz behatolás. 3.A képernyő felső ablak (mindig lélegző), a felső ablakban a képernyőn, amely függőleges szél irányát borítja, esővédő ruha, van elég hely a szél áramlását a sátorba, még akkor is, ha más ablakok zárva vannak.A felső képernyő ablak is nyitva áll a megfelelő szellőzés érdekében. 4. Az oldalsó ablakot borító ruhát, a borító ruhát lehet állítani, hogy a beszívott levegő az oldalsó ablakot, nem kell tekerni, hogy az ablak teljesen nyitott, vagy a fedél ruhával lehet tekerni a teljes szellőző, nagy látomás,Hadd élvezze a gyönyörű táj az ablakon kívül a szíve. 5. Kiterjesztett méret : alapvető modell 215 x 215 x 142cm; kibővített modell 240 x 240 x 154cm.Csomagolási méret : alapvető szakasz 76 x 18 x 18 cm; extra nagy részben 85 x 18 x 18 cm. 1. Külső fiók anyag : 210 D fényvédő ezüst cloth2. Sátor rúd : teljesen automatikus üvegszálas pole3. Súly : 3.7 kg alapvető modellek; 5.1 kg kibővített models4. Kiterjesztett méret : alapvető modell 215 x 215 x 142cm; kibővített modell 240 x 240 x 154cm5. Csomagolási méret : alapvető szakasz 76 x 18 x 18 cm; extra nagy részben 85 x 18 x 18cm6. Jellemzők : Az alapmodell fény nap-bizonyíték, alkalmas játszik a parkban; a nagyobb modell nagyobb méretű, alkalmas családi utazás, camping7. A külső sátor fogad el 210 D oxford szövet, amely kellően kopásálló, mint az anyag, az a sátor, ami elég ahhoz, hogy megfeleljen az esővíz szüksége van a szabadidő kemping.8. Add ezüst gél fényvédő bevonat be, a javított ezüst bevonat réteg optimális vastagsága, vagyis a hatékony árnyékoló ultraibolya védelmi hatása van a nap alatt garantált, a vastagsága is magas, mert a probléma a fülledt.9. A képernyő felső ablak (mindig lélegző), a felső ablakban a képernyőn, amely függőleges szél irányát borítja, esővédő ruha, van elég hely a szél áramlását a sátorba, még akkor is, ha más ablakok zárva vannak.A felső képernyő ablak is nyitva ventilation10. Az oldalsó ablakot borító ruhát, a borító ruhát lehet állítani, hogy a beszívott levegő az oldalsó ablakot, nem kell tekerni, hogy az ablak teljesen nyitott, vagy a fedél ruhával lehet tekerni a teljes szellőző, nagy vision We vagy elkötelezett amellett, hogy szórakoztató, megbízható élet asszisztensek.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak