MIZHSE Hangulat Hőmérséklet színváltó Körömlakk Szett, Halloween Világít a Sötétben Zselé, Körömlakk, Fekete, Rózsaszín, Zöld, Kék, Sárga, Narancs, 8 Szín 7ml Soak Off Gel lengyel Készlet Köröm Manikűr DIY Otthon (8db színváltó & Night Glow Gél lengyel)

MIZHSE Hangulat Hőmérséklet színváltó Körömlakk Szett, Halloween Világít a Sötétben Zselé, Körömlakk, Fekete, Rózsaszín, Zöld,

HUF 2293.65

Az összeg

❀ , AMIT kapsz : Köztük 8 * 7 Ml világító színváltó zselé, körömlakk.Több szín közül választhat. ❀ 2-IN-1 a Csodálatos Hatás : Világít a sötétben, s a hőmérséklet változó hatása, Fizetni csak egy meghatározott, de két köröm tapasztalat.Alkalmas, bár, party, Halloween ünnepe. ❀ MAGAS MINŐSÉG : Világít a sötétben gél köröm lengyel utolsó, legalább 21 nappal kell tartani a köröm, színes, Fényes.Ez a gél köröm lengyel készült egészséges, környezet, barátságos, nem mérgező, csípős összetevőket, amelyek könnyen használható. ❀ MELEG TIPP : a Szín változik, nem csak az befolyásolja a test hőmérsékletét, de a környezeti hőmérséklet.A termék tartalmaz elég fényes por, annak érdekében, hogy a világító hatás nyilvánvaló, így lesz vastagabb, mint a többi gél.Rázza fel használat előtt, hogy a világító por színű, gél teljesen keverék. ❀ ELADÓ SERIVCES : Ha bármilyen kérdése van a fény a sötétben gél lengyel, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, mi mindent megteszünk, hogy segítsen megoldani a problémát.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak