Ipari Cső Ajtót, Húzza Kezelni -12 Hüvelyk Pajta Kilincs Hozz Bar, törölközőtartó, Fal Fogantyú Idős, Antik Rusztikus öntöttvas Korlát, Matt Fekete(2 db)

Ipari Cső Ajtót, Húzza Kezelni -12 Hüvelyk Pajta Kilincs Hozz Bar, törölközőtartó, Fal Fogantyú Idős, Antik Rusztikus öntöttvas

HUF 3238.65

Az összeg

Hosszú élettartam - erdeifenyő forge vas, matt fekete bevonat, rozsdagátló, anti karcolás, süllyesztett lyuk, horganyzott nagy cső.Mint pajta ajtó fogantyú vagy a Garázsban, egy kilincs, egy olyan.Kapsz ? - Egy pár 12 inch kilincsek, & elég csavarokat.Könnyen telepíthető - Együtt a részek, ahol meg kell, hogy húzza meg a csavarokat. ( Megjegyzés!Mielőtt rögzítő csavar, kérjük, győződjön meg róla, hogy a cső istálló ajtót, húzza kezelni kell igazítani.Ha nem, akkor kissé forgassa el a hajlítás cső mellett, mint egy alkalmazkodási.).Többfunkciós - Homydom ipari cső kilincs használt ajtó, pajta, garázs, gardrób ajtó, tolóajtó, stb.Is lehet használni, mint törülközőtartó, korlát, fürdőszoba korlát, hogy kiegészítő biztonsági, az idősek vagy gyermekek.Dekoráció - Cső kezelni a rusztikus ipari stílusú, divatos, egyszerű, alkalmas szekrény ajtaját, raktár ajtó, vagy bár, kávézó, szabadidő hely, étterem, stb.Hozok neked egy csodálatos vizuális élmény ! !.Kapsz ?Egy pár 12 inch kilincsek, & elég csavarokat.Miért válasszon ?· Homydom elkötelezett amellett, hogy a legjobb termékeket.Pajta ajtó fogantyú készült prémium forge vas, fekete matt bevonatot horganyzott, anti-rozsda, anti-semmiből. · Süllyesztett lyuk rusztikus, ipari stílusú, vonzóbbá !· Fokozza az adatbiztonság hozza a Kényelmesebb Élet.Figyelem ! Mielőtt rögzítő csavar, kérjük, győződjön meg róla, hogy a cső istálló ajtót, húzza kezelni kell igazítani.Ha nem, akkor kissé forgassa el a hajlítás cső mellett, mint egy alkalmazkodási.) Multi-Purpose Homydom ipari cső kilincs használt ajtó, pajta, garázs, gardrób ajtó, tolóajtó, stb.Is lehet használni, mint törülközőtartó, korlát, fürdőszoba korlát, hogy kiegészítő biztonsági, az idősek vagy gyermekek.Decoration Pipe kezelni a rusztikus ipari stílusú, divatos, egyszerű, alkalmas szekrény ajtaját, raktár ajtó, vagy bár, kávézó, szabadidő hely, étterem, stb.Hozok neked egy csodálatos vizuális élmény ! !.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak