01 02 015 Crochets Meghatározott, Horgolt Horog Tűk Horgolt Horog Készlet Kötőtű Kit Horgolt Pulóver a Háztartási DIY(Piros Virág Porcelán Színű)

01 02 015 Crochets Meghatározott, Horgolt Horog Tűk Horgolt Horog Készlet Kötőtű Kit Horgolt Pulóver a Háztartási DIY(Piros

HUF 2565.00

Az összeg

Lehet hurkolt egy ideig, majd egy ajándék nagymamák, anyák, gyerekek, kezdő vagy haladó horgolás szerelmeseinek.Horgolt szíj, kényelmes, könnyen markolat, amely csökkenti vagy megszünteti fájdalom a kézen, csuklón, vagy ujjait.Ez a termék 16 ergonomikus horgolt horog, ami nagy horgolt starter kit.A fém horgolt horog simán meg lehet csúszni könnyen elkerülni, horgas vagy elosztjuk a fonalat.Különleges, nagyszerű kivitelezés, alkalmas a legtöbb ember a megfelelő kort, DIY rajongók.Szolgáltatás : 1. Ez a termék 16 ergonomikus horgolt horog, ami nagy horgolt starter kit.2. Horgolt szíj, kényelmes, könnyen markolat, amely csökkenti vagy megszünteti fájdalom a kézen, csuklón, vagy ujjait.3. Lehet hurkolt egy ideig, majd egy ajándék nagymamák, anyák, gyerekek, kezdő vagy haladó horgolás szerelmeseinek.4. A fém horgolt horog simán meg lehet csúszni könnyen elkerülni, horgas vagy elosztjuk a fonalat.5. Különleges, nagyszerű kivitelezés, alkalmas a legtöbb ember a megfelelő kort, DIY rajongók.Specifikáció : Elem Típus : Crochets Set Product műszaki adatok : 16 Pcs/set Product Anyag : Alumínium ötvözet, ABS plastic Product Használni : Household Scope Használat : a Legtöbb ember a megfelelő korban.A Táska Mérete : Kb. 15 x 17,5 cm / 5.9 x 6.9 a Csomag Lista : 1 x Bag16 x Crochets .


Tulajdonságok

Item Type:
Crochets Set
Product Specifications:
16Pcs/set
Product Material:
Aluminum alloy, ABS plastic
Product Use:
Household
Scope of Use:
Most people of the right age.
Bag Size:
Approx. 15 x 17.5cm / 5.9 x 6.9in
Package List:
1 x Bag :
16 x Crochets  :

A vásárlók is választanak