Yueya Garázs Horgok,2 Db nagy teherbírású Garázs, Tároló Közüzemi Horgok Acél Fali tartó Kampó Szervező Kerti Szerszámok,Létrák,Terjedelmes Tárgyak (Fekete)

Yueya Garázs Horgok,2 Db nagy teherbírású Garázs, Tároló Közüzemi Horgok Acél Fali tartó Kampó Szervező Kerti Szerszámok,Létrák,Terjedelmes

HUF 2023.65

Az összeg

Magas Minőségű:Garázs horog készült 430 rozsdamentes acél,anti-korrózió, valamint anti-rozsda, erős, tartós,amelyek biztosítják a hosszú távú használatra, de van egy erős, teherbíró képessége, 220 kilót tud stabilan a fix elemek a falon.Többfunkciós:Garázs horgok magassága 3.54 hüvelyk segíthet, hogy hatékonyan használja a függőleges tároló, valamint mindent megszervezni.Nagy létrák,fűnyíró ollók,kertészeti eszközök, garázs berendezés vagy más nehéz felszerelést.Egyedi, Háromszögletű nyílás Kialakítása : az A horog, mint a kampó,a garázs-tároló eszköz horgok 3 lyuk.A 3-sarkon design stabilabb,támogatja nehezebb, de lehet akasztani a legtöbb elem, anélkül, hogy aggódnia kellene esik.Könnyen Telepíthető : https : A fal horgok alkalmas a gipszkarton,beton, fal, vakolat, fa, fal, szépen, gyorsan.Garázs Segítő : az A garázs, tároló horgok nagy tartja eszközök különösen nehéz tárgyakat, mint összecsukható szék, teleszkópos létra, kerti tömlő, hó, lapát, stb. a garázsban egy sokkal tisztább hely, a legjobb segítő, hogy szervezze meg a helyet,mint például a garázs, pince, fészer, a műhely, konyha, fürdőszoba. ● Készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ami tartós,strapabíró használható sokáig. ● Háromszög alakú nyílás kialakítása,erősebb, teherbírás. ● Ez egy fantasztikus ajándék, apák Napja, vagy egy ajándék, barátok! ● Termék Neve : Garázs Horog ● Anyag : 403 Rozsdamentes Acél ● Méret : Kb.magassága 9cm/3.54 hüvelyk,szélessége 4.3 cm/1.7 cm. ● Súly : 118g ● Csomagolás 2*Garázs Horgok. 6*Csavar 6*, Csavaros kupakkal ● Értesítés a termékeket hozott a stúdió.A különböző monitorok, ott lesz a kis színes különbség.Minden méretben által mért a kezét!Lesz egy hiba az 1-2mm!.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak