Victorinox Svájci bicska Svájci Klasszikus Evőeszközök Fogazott Steak Kés Készlet, Kerek-hegy, 4,5 Hüvelykes, 4-Darab, a 2.3.

Victorinox Svájci bicska Svájci Klasszikus Evőeszközök Fogazott Steak Kés Készlet, Kerek-hegy, 4,5 Hüvelykes, 4-Darab, a 2.3.

HUF 12487.50

Az összeg

MAGAS MINŐSÉGŰ STEAK-KÉS.Készült kereskedelmi minőségű pengéket, akkor most van egy professzionális minőségű kés az asztalon beállítások.Minden steak kés kúpos föld, jég, edzett, hogy biztosítsa a hosszú távú élesség.FOGAZOTT ÉL.Ez a steak kés recés, valamint bolsterless szélén lehetővé teszi, hogy használja a teljes penge nélkül egyengető vagy éppen a húst.KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG.Minden kést tartalmaz egy textúrázott, Svájci Klasszikus fogantyú a kényelmes fogást.Ezek a kivételes kés súlyozott, kiegyensúlyozott, a könnyű kezelhetőség.KÉS MÉRETEK.Négy (4) rozsdamentes acél pengék 4.5" a hossza.MEGBÍZHATÓ SVÁJCI MINŐSÉG.Szakszerűen kialakított Svájc 1884-ben, Victorinox biztosít egy életre garancia ellen hibák anyag-vagy gyártási.Hogy egy életre szóló elkötelezettséget még sosem volt ilyen egyszerű.Egy MEGBÍZHATÓ KEDVENC elegáns kívül minden táblázatot, a 4.5" Victorinox Svájci Klasszikus Steak Kés szelet nélkül egyengető vagy éppen a húst.Kialakított egy kényelmes fogantyú, kiváló súlyt, egyensúly, borotva éles, hogy ritkán igényel újra-élesítés.Főbb JELLEMZŐK Kiváló minőségű, könnyű, Európai acél.Fogantyú csökkenti a keze csuklóját, fáradtság. 4 Darabos készlet alkalmas simán szeletelés hús.Hullámos szélű, hogy nem könny, vagy tépni.Texturált, ergonomikus fogantyú a biztonságos, kényelmes markolat, nem számít a kéz méretét.Mosogatógépben is tisztítható.ÉRDEKEL, MAJD HASZNÁLJA a jó, hogy a kés nem lesz jó.Az alábbi egyszerű útmutatót biztosítja, hogy a leghosszabb élet ki a kést!TAKARÍTÁS Victorinox Svájci Hadsereg ajánlja mosás csak kés kézzel.A legjobb eredmény érdekében, hogy mossa meg a kezét, a kés, a szappanos ruhával, száraz azonnal.Míg Fibrox Profi kések mosogatógépben mosható, javasoljuk, kézi mosás, mint a mosogatógép célja, hogy fröccsenő víz viszonylag magas a nyomás, amely képes roncsolni az ezüst, mert a kés összeütközik, fakó a szélén.ÉLEZÉS Az optimális teljesítmény érdekében, kés kell csiszolta után minden pár használ.Megfelelő, gyakran használják a hónolás acél fogja a kés élesebb, illetve teljesít a legjobban.KORÁBBAN FORSCHNER 1937-Ben Victorinox elkezdte forgalmazni evőeszközök Amerikában keresztül egy Connecticuti forgalmazó neve R. H. Forschner & Co.Egy jól ismert gyártó mészáros mérleg, Forschner hamar lett a kizárólagos U. S. forgalmazó svájci bicska kés volt a név, amely svájci bicska kés nem volt ismert.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak