CCGHSL 2 Db/Készlet Északi Vas Kerékpár Modell, Dísztárgyakat, Miniatűr Souvenir Ajándék Haza Szoba Asztali Tároló Dekoráció Fém Kézműves

CCGHSL 2 Db/Készlet Északi Vas Kerékpár Modell, Dísztárgyakat, Miniatűr Souvenir Ajándék Haza Szoba Asztali Tároló Dekoráció

HUF 23403.60

Az összeg

Az alsó kerül folyamatosan, nem pedig könnyen felborulhat.A kerékpár alakú, sima, elegáns vonalak, kiemeli a kényes szépség.A díszek a tároló funkció praktikus, gyönyörű.Alkalmas arra, hogy a hálószoba, nappali, kiállítóterem, bor, szekrény, előszoba, valamint más jelenetek.Mint egy gyönyörű ajándék, hogy a tanárok vagy a barátok meg a család, meg lehet mutatni, őszinteség, szeretet.Az alsó kerül folyamatosan, nem pedig könnyen felborulhat.A kerékpár alakú, sima, elegáns vonalak, kiemeli a kényes szépség.A díszek a tároló funkció praktikus, gyönyörű.Alkalmas arra, hogy a hálószoba, nappali, kiállítóterem, bor, szekrény, előszoba, valamint más jelenetek.Mint egy gyönyörű ajándék, hogy a tanárok vagy a barátok meg a család, meg lehet mutatni, őszinteség, szeretet.Specifikáció : -Folyamat : Galvanizáló-Anyaga : Vas-Stílus : Kerékpár style-Stílus : Nordic-Szín : arany Méret : Lásd a részletes leírás a kép mérete, súlya.A csomag lista - 2 Db/készlet * Kerékpár ornament Notes : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők lehet, mert a színe a elemet a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm.


Tulajdonságok

-Process:
Electroplating
-Material:
Iron
-Style:
Bicycle style
-Style:
Nordic
-Color:
golden
-Size:
See the detailed description picture for size and weight.
Package list :
- 2 Pcs/set * Bicycle ornament :
Notes:
1. Only sell main products, not other products. :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.

A vásárlók is választanak