Kötés Táska, Nagy Kapacitású Kék/Lila Horgolt Szervező Táska, Oxford Szövet, Vászon, valamint a Kiváló Részleteket Varró Eszközök Tárolására(Kék Luxus Táska)

Kötés Táska, Nagy Kapacitású Kék/Lila Horgolt Szervező Táska, Oxford Szövet, Vászon, valamint a Kiváló Részleteket Varró Eszközök

HUF 11569.50

Az összeg

A cipzár, könnyen használható.Nagy kapacitású, képes tárolni a különböző horgolt eszközök.Ezek a fonal táskák készülnek a kiváló minőségű vászon anyag tartósságát.Készült oxford szövet,tartós, megbízható.Van egy fogantyú, amely kényelmes szállítására. 1. Készült oxford szövet,tartós, megbízható. 2. Nagy kapacitású, képes tárolni a különböző horgolt eszközök. 3. Van egy fogantyú, amely kényelmes szállítására 4. A cipzár, könnyen használható. 5. Ezek a fonal táskák készülnek a kiváló minőségű vászon anyag tartósságát. 6. Tartalmaz egy beépített zseb, horgolt, kötőtű vagy más kisebb tételek, mint olló, valamint a műszerek. 7. Kényelmes, horgolt táska, tudja vinni bárhová is mész, vagy tárolja a varró eszközök, szövés-ellátás otthon. 8. A tökéletes tároló csomag egy jó ajándék az anya.


Tulajdonságok

Condition:
100% Brand New
Material:
600D Oxford Cloth(outer material), Canvas(yarn bag)
Optional Color:
Blue, Purple
Size:
Approx. 38 * 26 * 25 * 32 * 4.5cm / 15 * 10.2 * 9.8 * 12.6 * 1.8in
  :
Package List:
1 * Storage Bag :

A vásárlók is választanak