Entatial Asztali Nyomja meg a Testület, Könnyű, Nagy Keménységű Alumínium Ötvözet Nyomja Lemez Track 60mm Befogási Tartomány Faipari Projektek(19mm (3/4))

Entatial Asztali Nyomja meg a Testület, Könnyű, Nagy Keménységű Alumínium Ötvözet Nyomja Lemez Track 60mm Befogási Tartomány

HUF 4279.50

Az összeg

Alumínium Test : A felület alumínium ötvözet test eloxált, ami könnyű, de nem sorja, majd nyomja meg gyorsan, anélkül, hogy sérülne a lemez.Rozsdamentes Acél Henger : A rozsdamentes acél henger, magas keménységű, valamint rácsvonalak a felszínen, hogy növelje a súrlódás, valamint a tapadást.Állítható Nyomás : A fából nyomja lemez lámpatest 3 fogaskerék a nyomás beállítása, alkalmas a különböző nyomja követelményeknek.Egyszerű kezelés : Kapcsoló, majd nyomja le a kart a fej rögzítése a lemez, ami kényelmes, valamint a munkaerő megtakarítás.A Faipari : A maximális befogási vastagság 60mm, amely széles körben használt faipari befogó projektek.Szolgáltatás : 1. Állítható Nyomás : A fából nyomja lemez lámpatest 3 fogaskerék a nyomás beállítása, alkalmas a különböző nyomja követelményeknek.2. Alumínium Test : A felület alumínium ötvözet test eloxált, ami könnyű, de nem sorja, majd nyomja meg gyorsan, anélkül, hogy sérülne a lemez.3. Rozsdamentes Acél Henger : A rozsdamentes acél henger, magas keménységű, valamint rácsvonalak a felszínen, hogy növelje a súrlódás, valamint a tapadást.4. A Faipari : A maximális befogási vastagság 60mm, amely széles körben használt faipari befogó projektek.5. Egyszerű kezelés : Kapcsoló, majd nyomja le a kart a fej rögzítése a lemez, ami kényelmes, valamint a munkaerő megtakarítás.Specifikáció : Elem Típus : Faáru Nyomja Lemez Holder Material : Alumínium 6061 + Rozsdamentes Steel Colour : Black Maximum Befogási Vastagság : Kb. 60mm / 2.4 in Function : Gyors Rögzítő Lámpatest Asztali Faipari Csomag Lista : 1 x Nyomja Plate Note : Kérem, engedje meg, 1‑3mm hiba kézi mérés.


Tulajdonságok

Item Type:
Woodwork Pressing Plate Holder
Material:
Aluminum Alloy 6061 + Stainless Steel
Colour:
Black
Maximum Clamping Thickness:
Approx. 60mm / 2.4in
Function:
Fast Fixing Fixture for Woodworking Desktop
Package List:
1 x Pressing Plate :
Please allow 1‑3mm error for manual measurement. :

A vásárlók is választanak