Temp Stick Vezeték Nélküli Távoli WiFi Hőmérséklet & Páratartalom Érzékelő. Nem vagy Havi Előfizetési Díjat. 24/7 Monitoring, Figyelmeztetések & Történelem. Ingyenes iPhone/Android alkalmazás Készült Amerikában. Monitor Bárhol, Bármikor!

Temp Stick Vezeték Nélküli Távoli WiFi Hőmérséklet & Páratartalom Érzékelő. Nem vagy Havi Előfizetési Díjat. 24/7 Monitoring,

HUF 2158.65

Az összeg

Távoli Wi Fi hőmérséklet, illetve a páratartalom monitor NINCS HAVI DÍJ. 3 év garancia; az utolsó érzékelőt kell!KÉSZÜLT AMERIKÁBAN.Küld SZÖVEGES ÜZENETET vagy e-MAIL értesítést magas/alacsony a hőmérséklet, a páratartalom, Wi Fi kapcsolat elvesztését, valamint alacsony akkumulátor.Superior 1 év (+) az akkumulátor élettartamát!Teljesen vezeték nélküli, akkumulátoros érzékelő (AA elemek mellékelve).Nem átjárók vagy vezeték szükséges.Check-in távolról bárhol, bármikor segítségével a mobil, tablet PC vagy.Csatlakozik a Wi Fi-t, majd figyeli a hőmérsékletet, a páratartalmat, a haza, hűtő/fagyasztó, séta a hűvösebb, borospince, sokkal több.Részletes adatok naplózása korlátlan történelem.Pontosan figyelemmel kíséri feltételek 24/7. Ingyenes e-mail támogatást, illetve válaszolunk a telefon, 7 nap egy héten.Gyors, hozzáértő segítséget.Büszkén az USA-ban Készült.Támogatás Amerikai gyártási & találékonyság.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak