HTDBKDBK Halloween Gnome Dekoráció LED-es, 2 Csomag Boszorkány Kézzel készített svéd tomte barátja Nisse Plüss Gnómok, Skandináv Santa Elf Asztal Díszek, Ünnepi Dekoráció Ajándék (#03, 2 DB)

HTDBKDBK Halloween Gnome Dekoráció LED-es, 2 Csomag Boszorkány Kézzel készített svéd tomte barátja Nisse Plüss Gnómok, Skandináv

HUF 10557.00

Az összeg

დ-Boldog Halloween-Ezek a gnómok elf díszek tele vannak Halloween elemek, akkor használja őket, hogy díszítse a lakások Halloween, így a lakások teljes a fesztivál hangulatát. დ-Halloween Dekoráció-A boszorkány gnómok a tökéletes méret, hogy a hely, bárhol a haza, tedd az asztalra, íróasztal, kandalló, köpeny, polc, hivatal, több is tökéletes egy többszintű tálca kijelzőn.Hozzáadás a légkör, hogy a Halloween dekoráció. დ-Ajándék Ötlet-Skandináv gnómok öröm, a boldogság, hogy a ház.Továbbá egy nagy, vagy ünnep, ajándék gnome gyűjtő, barát, család, kolléga, szomszéd, meg a gyerekek.Kezelje őket, hogy egy egyedi ajándék, ami biztos, hogy hatni. დ-Prémium Anyag - Nos kézműves svéd Gnome.A test, orr kialakított, puha, úgy érezte, a vastag fehér szakáll készült prémium szál szőr,a kalap kötött népszerű minta. დ- Ha elégedetlen vagy a vásárlás, a svéd halloween gnome, akkor egy 100% - os visszatérítési feltételek nélkül.Csak vidd haza őket!. ☀SPECIFIKÁCIÓ>>>>100% vadonatúj, jó minőségű.Hozz egy erős Nap ünnepi hangulat, a család, tökéletes Nap dekoráció.Tökéletes méret hozzá szórakoztató élénk színű, hogy a haza.Ő lenne az ünnepi kívül a táblázatban, majd otthon dekoráció.Tökéletes a méret, hozzátéve, egy élénk színt a háztartás, amely alkalmas a ház, fél ornament The Legjobb Dekorációk, valamint Ajándék.☀A funkció>>>>Anyag : pp cotton Color : Multicolor Light-kibocsátó mód : a gomb battery Package including2 x Baba Díszek☀Észre : >>>>Általában a színek kissé eltérhetnek a kép miatt különböző monitor, fény hatása.Kérem, engedje meg, 1-3 cm eltérés miatt kézi mérés.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak