TENGU,Japán Művészet Kerámia, Japánban Készült. Hagyományos Maszk Szoba Dekoráció. Meghívó Sok Szerencsét Elem. Király TENGU egy maszk egy Demoness. L Méret.

TENGU,Japán Művészet Kerámia, Japánban Készült. Hagyományos Maszk Szoba Dekoráció. Meghívó Sok Szerencsét Elem. Király TENGU

HUF 9108.45

Az összeg

100% - os Kerámia.Importált.Japán Művészet Kerámia terem dekoráció.Japánban készült.L Méret.Ez egy Japán hívogató sok szerencsét az a tétel, terem dekoráció.Ez segít, hogy az életed jó!.TENGU egy Japán hosszú orrú goblin.Tengu egy képzeletbeli goblin él mélyen a hegyekben.- Természetfeletti erők, illetve az emberi formában.Van egy piros arcú, hosszú orr, szárnyakkal a hátán, s repül, ahogy neki tetszik, egy toll legyező a kezében.Ő hozza a természet ereje, sok szerencsét.Méret : 10.7"x8.19"x4.3" Súly : 0.8 kg Doboz mérete : 8.5"x11"x4.5".Mivel a per különlegessége fazekas, méret & színe lehet egy kicsit eltér a termék képe.Megjegyzés : Színe lehet világosabb vagy sötétebb miatt különböző PC kijelző.Ez egy törékeny tárgyat.Kérjük, óvatosan kezelje.HANNYA,Japán Művészet Kerámia, Japánban Készült.Hagyományos Maszk Szoba Dekoráció.Meghívó Sok Szerencsét Elem.Király Hannya egy maszk egy Demoness.L Méret.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak