VLiXXO Új Forradalom Hordozható Arcát Masszírozó. 3LED Fény Simább Szigorítás Emelő Tonizáló, Feszesítő Finom Vonalak Bőr. Rezgő Kezelés Anti-Aging & Anti Ráncok, az Arc, Nyak Lift Bőr Készülék

VLiXXO Új Forradalom Hordozható Arcát Masszírozó. 3LED Fény Simább Szigorítás Emelő Tonizáló, Feszesítő Finom Vonalak Bőr.

HUF 12148.65

Az összeg

✅ Helyreállítása egy Fiatalos Megjelenést (Vörös Fény) : Vörös fény, a hőmérséklet, 104-107°F erősítheti sejt vitalitás, elősegíti az egészséges vérkeringést, míg a Piros Fény elérheti akár 610, hogy 860 nanométer alatt a bőr javítás, sérült bőr sejtek, hogy elhagyja a bőrt látszó simább, rugalmasabbá válik.Szintén elősegítik a növekedést a fibroblasztok t használni, fixedly sérteni, hogy a bőr. *Ez a termék alkalmas a normál bőr.Mivel a rezgés, illetve gyógyító tulajdonságait, nem javasoljuk, hogy használja, ha a bőr vékony, vagy sérült. *Kérjük, ne használja, ha a csatlakozás az áramellátás.A gomb NEM REAGÁL ilyen módon.Mi a 3treatment mód?.A 3treatment mód egy 3 színű fény masszázs mód, amely elősegíti a vérkeringést, serkenti a nyak akupunktúrás pontok, törli ki meridiánokat, elősegítik a bőr anyagcseréjét.Ez is segít, hogy támogatja a mentesítés a régóta felgyülemlett toxikus anyagok, illetve hulladékok, lassú bőrsejtek öregedését, hígítja nyak profil, a megelőzés, duzzanat, majd gyorsan megszünteti a fáradtság.Használhatom-e minden nap?.Persze, azt javasoljuk, hogy használja a preferált krém vagy szérum / nap 5-10percre.A vibráció intenzitása, valamint a hőmérsékletet, a készülék automatikusan beállítja a szervezet.Rendben van, hogy használja, ha érzékeny a bőröd?.A készülék speciálisan az élelmiszer-minőségű rozsdamentes acél,, hogy biztonságos, egészséges, alacsony esélye, irritáció a bőrön.Biztonságosan használja napi érzékeny bőrt.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak