Tengerimalac Ágy, tengerimalac Rejtekhely,Hangulatos Ház Ágy Bunny/ Csincsilla/ Görény/ Sündisznó/ Cukor Vitorlázó,2 az 1-ben Praktikus Kis Állatok Ágyat/ Kis Állatok Sátor(GERRN)

Tengerimalac Ágy, tengerimalac Rejtekhely,Hangulatos Ház Ágy Bunny/ Csincsilla/ Görény/ Sündisznó/ Cukor Vitorlázó,2 az 1-ben

HUF 1888.65

Az összeg

【NAGY MÉRETŰ】 : 8.6"x8.6"8.6", A tengerimalac ágynemű lehetővé teszi, hogy a kis állatok, hogy elég hely a nyílás elég nagy ahhoz, hogy lehetővé teszik, hogy a kis állatok kap elég oxigént pihenés alatt, hogy elkerüljék a fulladás. 【SZÉP DESIGN】 : a Kis állatok a természet több lesz hajlandó élni a barlang alakú tengerimalac ház.Egyszerű színek enyhíti a kis kisállat szorongás.Maga a párna ki, nyomja meg a kis állat, ágy, a párna alakú, tedd a párnát a párnát, hogy kapcsolja be a kis állat kanapé. 【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK】 : tengerimalac rejtekhely jégből bársony + pp pamut + műanyag szövet, amely nem csak biztosítják a meleget, hanem puha ahhoz, hogy biztosítsa, hogy a háziállatok nem lesz karcos. 【KÖNNYEN tisztítható】 : A párna a barlang külön a barlangból, ami kényelmes számunkra, hogy tisztítsák meg a kibaszott kis háziállat.Ez is támogatja a gép mosás, de felhívjuk a figyelmet, hogy mossa ki külön-külön a ruhát. 【NAGY HÁZ, KIS HÁZIÁLLATOK】 : Kis állatok kell rejtekhely, hogy maradjon nyugodt, stabil.Ez a pet ágy alkalmas tengerimalacok, cukor vitorlázó, nyulak, hörcsögök, szivarok, sün, csincsillák, pókok, gyíkokat, meg egyéb kis állat súlya 3 kg.A kis állatok a saját biológiai szokások nehezen változnak, pedig nyilvánvalóan sokkal nehezebb "nemesítették", mint a háziállatok, mint a kutyák, illetve macskák.Mint a barátok, illetve a tulajdonosok, számunkra fontos, hogy tisztában legyenek a szokások dolgozni velük, ahelyett, hogy megváltoztassa őket, amikor etetjük őket. [Tipp] ⋅Ez A Kis Pet Ágy Kifejezetten A Kis Állatok Súlya Kevesebb, Mint 3 Kg.Ez Alkalmas A tengerimalac/Hörcsögök/Bunny/ Csincsilla/ Görény/ Sündisznó/ Cukor Vitorlázó.Kérjük, Az Intézkedés A Tömeg Mérete A Kis Aranyos Vásárlás Előtt. ⋅A Kisállat Ágy Támogatja Gép Mosás.Az Pedig Háziállatot Higiéniai, Kérjük, Ne Keverjük Más Ruhát.


Tulajdonságok

A vásárlók is választanak